dijous, 16 de març 2023

Reunió informativa amb els empresaris sobre el nou polígon industrial

Reunió informativa amb els empresaris sobre el nou polígon industrial

L'Ajuntament d'Agramunt i el Departament d'Empresa i Treball van realitzar, ahir al matí, una reunió informativa amb els empresaris d'Agramunt. Durant la trobada, es va explicar, novament, el conveni de col·laboració que l'Ajuntament i INCASÒL van signar per desenvolupar un nou sector industrial, i es va detallar la previsió de calendari per executar aquest nou polígon que es podrà dur a terme un cop estigui aprovat el POUM. 

Van participar en aquesta reunió una quinzena d'empresaris d'Agramunt; Jordi Carbonell Pastor, subdirector general de política industrial de la Generalitat de Catalunya; Clara Porta, directora d'acció a Lleida, i l'alcaldessa d'Agramunt Sílvia Fernàndez. Carbonell i Porta van explicar als assistents la línia d'ajuts que el departament té per a projectes d'inversions productives que millorin la competitivitat, la sostenibilitat ambiental i la digitalització de les empreses industrials, per tal que les empreses puguin créixer i consolidar-se al municipi d'Agramunt. 

Per la seva part, l'alcaldessa, Sílvia Fernàndez, va explicar en quin punt es troba el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal que permetrà el desenvolupament d'aquest polígon i que està previst aprovar-lo en sessió plenària la setmana que ve. La trobada també ha servit per resoldre dubtes o suggeriments.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 0km/h C

 • 26°C
  DV.
 • 23°C
  DS.
 • 20°C
  DG.
 • 23°C
  DL.
 • 23°C
  DT.

En directe

Els Informatius