dijous, 16 de març 2023

Dos anys del porta a porta a Agramunt

Dos anys del porta a porta a Agramunt

Aquest mes de març farà dos anys que es va implantar el sistema de recollida Porta a Porta al municipi d'Agramunt. Des de la posada en marxa d'aquest sistema, Agramunt ha registrat dades molt positives de reciclatge. No obstant això, els últims mesos les xifres han empitjorat i han augmentat les conductes incorrectes.

Des del consistori,  però, es vol destacar la bona adaptació i implicació de tota la ciutadania al nou sistema, així com la de tots els empresaris i comerciants. De totes maneres, i passat aquest període d'implementació, encara hi ha una petita part de la població que no ha entrat al sistema. 

Per això, des de l'Ajuntament s'han obert diferents expedients sancionadors i s'han enviat més d'un centenar d'avisos a ciutadans i negocis que han dut a terme conductes com deixar les escombraries fora els contenidors, abandonar bosses d'escombraries a la via pública o no separar correctament els residus. 

Cal recordar que a la sessió plenària del 27 d'octubre de 2022 es va aprovar una modificació en l'ordenança municipal de recollida selectiva de residu, i ara es pot obrir un expedient sancionador sense necessitat d'haver rebut cap avís previ. 

De moment, al municipi d'Agramunt es continuarà apostant pel sistema parcial recollint només dues fraccions, l'orgànica i la resta, i quan s'arribin als percentatges esperats, es valorarà ampliar els serveis a les altres fraccions.

 

Comparteix-ho:
Categories:

Comentaris

El temps

Agramunt

8°C


prob. precipitació: 0%
humitat: 60%
vent: 0km/h C

 • 26°C
  DV.
 • 23°C
  DS.
 • 20°C
  DG.
 • 23°C
  DL.
 • 23°C
  DT.

En directe

Els Informatius